"Věřím, že kvalitní vztahy jsou základem šťastného života." Říká Žaneta, autorka projektu Milju


 Jste čerstvě zamilovaní a přejete si ty krásné okamžiky zapamatovat? Na vždy si je uchovat a mít kdykoli čas si je oživit? Nebo už jste spolu hezkou řádku let a přes všechny ty starosti, občasné neshody zapomínáte na to, co si na svém protějšku ceníte a kvůli čemu byste ho za jiného nevyměnili? Teď máte možnost si je zapsat a nosit stále s sebou.

Její velikost je akorát do kapsy, budete jí tak míst stále u sebe
Žaneta Konečná si vždycky přála, aby na světě bylo víc lásky. Proto vytváří knihu Milju, jejimž cílem je, aby si lidé dávali víc najevo, jak moc se mají rádi. Skládá se z otázek týkajících se vašeho vztahu. Od počátku přes přítomnost až po plány do budoucna.

Na 32 stranách kvalitního křídového papíru najdete 15 originálních ilustrací a rozdělena do pěti kapitol.

Hledám způsoby, jak vynést na povrch lásku, radost a štěstí
Jednotlivé kapitoly vás směřují k tomu, abyste hledali konkrétní události a chvíle, kdy vám s tím druhým bylo dobře. Psaním knihy se zamýšlíte nad tím, co hezkého jste spolu prožili, co máte na svém partnerovi / své partnerce rádi a také jaká jsou další společná přání.

Ideální osobitý dárek. Věnovat ho můžete prázdný, nebo vyplnit a tím vyjádřit, jak svůj protějšek milujete.
Je navržena tak, aby byl prostor psát na celou stranu a zároveň aby i jednoslovná odpověď vypadala hezky. Kdo chce, může do ní nalepit fotku, nakreslit obrázek nebo přidat lístky do divadla. Ať se rozhodnete vyplnit ji jakkoliv, vytvořte si ji tak, aby byla o vás dvou.

Celá kniha vyzařuje emoce, které jsou tím silnější, že stojí na vašich reálných zážitcích s tím druhým.
Žanetin projekt můžete podpořit na hithitu a tím pomoc nejen vydání této krásné publikace, ale i přispět k rozjetí dalších myšlenek a nápadů, které se dosud zdály neuskutečnitelné.



Žádné komentáře:

Používá technologii služby Blogger.